Γενικά

30 Ιουλίου 2018 09:51

Αποκάλυψη σοκ Καμμένου στον ΑΝΤ1: τα μεσάνυχτα της Δευτέρας είχαν ήδη σταλεί 40 σάκοι για σορούς

Υποστηρίζει ότι όταν ήταν σε εξέλιξη η σύσκεψη στο συντονιστικό, παρουσία Τσίπρα, είχε ζητηθεί ήδη να σταλούν 40 σάκοι για σορούς στη Ραφήνα.

Αποκάλυψη σοκ Καμμένου στον ΑΝΤ1: τα μεσάνυχτα της Δευτέρας είχαν ήδη σταλεί 40 σάκοι για σορούς
-

Σε μια καταγγελία σοκ, για το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας, όταν οι φλόγες έπαιρναν ζωές στην ανατολική Αττική, προχώρησε ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, υποστήριξε ότι στις 12:00 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν ήταν σε εξέλιξη η σύσκεψη στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής, παρουσία του πρωθυπουργού, είχε ζητηθεί ήδη από τους αρμόδιους να σταλούν 40 σάκοι για σορούς στη Ραφήνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Καμμένος, όταν έφθασαν οι σάκοι στο λιμάνι, το σχόλιο όσων συμμετείχαν στην επιχείρηση ήταν: «μόνο τόσες φέρατε;».

Κι όλα αυτά ενώ μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τις ευθύνες της εθνικής τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 88 ανθρώπους και για το εάν γνώριζε ο Αλέξης Τσίπρας την ύπαρξη νεκρών ενώ βρισκόταν στο συντονιστικό της πυροσβεστικής.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)