Γενικά

15 Μαΐου 2018 12:11

Δημήτρης Καμμένος: έγκλημα να δώσουμε στα Σκόπια, μεταχρονολογημένη επιταγή ένταξης στο ΝΑΤΟ

Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στο έντονο επεισόδιο που είχε με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Δημήτρης Καμμένος: έγκλημα να δώσουμε στα Σκόπια, μεταχρονολογημένη επιταγή ένταξης στο ΝΑΤΟ
-

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος αναφερόμενος στη χρήση του όρου Μακεδονία δήλωσε ότι, «για μας το να δώσουμε μία επιταγή μεταχρονολογημένη να μπούνε αυτοί ή να ξεκινήσουν ενταξιακές στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή το ΝΑΤΟ, θα είναι πολύ μεγάλο λάθος στρατηγικά, θα το έλεγα έγκλημα .... οι ΑΝΕΛ είπαμε, δεν θα ψηφίσουμε καμία ονομασία με χρήση του όρου Μακεδονία με οποιοδήποτε συνθετικό»

Μιλώντας στο «Θέμα 104,6» αναφέρθηκε και στην έντονη αντιπαράθεση που είχε με τη συνάδελφο του, από τον ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

«Εκείνη την ημέρα υπήρχαν πάρα πολλές παρεξηγήσεις, διότι ο συνδυασμός που σκοτώνει, εντάξει σκότωσε και κάποια εγκεφαλικά κύτταρα κάποιων ανθρώπων, απλά δημιουργήθηκε και μια παρεξήγηση.

Με την ευκαιρία που μου δίνετε, είπα ότι είναι προσβολή για εμένα η πρόταση της κυρίας Αυλωνίτου. Δεν εννοούσα προσβολή, το να πας στη Νέα Δημοκρατία» σημείωσε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)