Κυβέρνηση

04 Μαρτίου 2018 19:10

Το μήνυμα Τσίπρα στον διάδοχο του Σόιμπλε για τον “μεγάλο συνασπισμό” στην Γερμανία

Τι είπε ο Πρωθυπουργός στον Όλαφ Σολτς για τις προτεραιότητες της γερμανικής Κυβέρνησης.

Το μήνυμα Τσίπρα στον διάδοχο του Σόιμπλε για τον “μεγάλο συνασπισμό” στην Γερμανία
-

Με τον εκτελούντα χρέη προέδρου του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, νέο Υπουργό Οικονομικών της χώρας,  Όλαφ Σολτς επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας θέλησσε να ευχηθεί στον διάδοχο του Βόλγφκανγκ Σόιμπλε "κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα του", όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, μετά το "ναι" του SPD για τον "μεγάλο συνασπισμό" στην Γερμανία.

«Ελπίζουμε ότι η δύσκολη αυτή απόφαση για τα μέλη του SPD θα αποδειχθεί αποφασιστική για την αλλαγή της ατζέντας στην Ευρώπη από την επιμονή στην λιτότητα προς την δίκαιη και ισορροπημένη ανάπτυξη», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού στο Twitter:

«Επικοινώνησα σήμερα με τον Όλ. Σολτς για να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ελπίζουμε ότι η δύσκολη αυτή απόφαση για τα μέλη του SPD θα αποδειχθεί αποφασιστική για την αλλαγή της ατζέντας στην Ευρώπη από την επιμονή στην λιτότητα προς την δίκαιη & ισορροπημένη ανάπτυξη».

Τσίπρας - Σολτζ - επικοινωνία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)