Κόμματα

09 Φεβρουαρίου 2018 16:55

Μητσοτάκης σε Μοσκοβισί: η κοινωνία ασφυκτιά λόγω φόρων και εισφορών

Νωρίτερα, μιλώντας στην Βουλή, ο Επίτροπος της ΕΕ είπε ότι "η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί 4ο μνημόνιο".

Μητσοτάκης σε Μοσκοβισί: η κοινωνία ασφυκτιά λόγω φόρων και εισφορών
-

Για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, δίνοντας έμφαση στο ζήτημα της υπερφορολόγησης, συζήτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος νωρίτερα το πρωί, μιλώντας στην Βουλή είπε ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί 4ο μνημόνιο, σημειώνοντας ωστόσο ότι θα υπάρχει επιτήρηση της χώρας απο τους δανειστές.

Στην διάρκεια της μεταξύ τους συζήτησης, ο Πρόεδρος της ΝΔ, υπογράμμισε το γεγονός ότι, ενώ η κοινωνία ασφυκτιά υπό το βάρος των ολοένα και υψηλότερων φόρων και εισφορών, την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση αυξάνει και πάλι τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και  το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εστίασε, επίσης, στο ζήτημα της Παιδείας και όπως αναφέρει ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας "καυτηρίασε την κοντόφθαλμη και πελατειακή κυβερνητική πολιτική στον εν λόγω τομέα, τονίζοντας παράλληλα την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για ουσιαστική σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας".

Κυρ. Μητσοτάκης - Π. Μοσκοβισί

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)