Κόμματα

25 Ιανουαρίου 2018 16:27

Η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους ένστολους

Με εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους ένστολους
-

«Γνωρίζω ότι η Κυβέρνηση, σας ενέπαιξε και έδωσε και σε εσάς υποσχέσεις τις οποίες δεν τήρησε», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των ενώσεων αποστράτων Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους έδωσε την εξής υπόσχεση: «Δεσμεύομαι για κάτι πολύ συγκεκριμένο σε σχέση με το ζήτημα των αναδρομικών που απολύτως δικαιολογημένα σας απασχολεί: Η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα φροντίσει ώστε να επιστραφεί το 50% των χρημάτων που σας οφείλει το Κράτος. Όπως γνωρίζετε, δεν ανήκω στην κατηγορία των πολιτικών που δίνει αφειδώς υποσχέσεις, αλλά αυτά για τα οποία δεσμεύομαι σκοπεύω να τα τηρήσω στο ακέραιο».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε επίσης στη διάρκεια της συνάντησης ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αποτελούν έναν σημαντικό πυλώνα της κοινωνίας και της Πατρίδας μας. Στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας, να ακούμε την άποψή σας και να συζητούμε όλα τα ζητήματα που σας αφορούν».

ΝΔ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)