Κυβέρνηση

17 Ιανουαρίου 2018 17:23

Τσίπρας σε Μεγαλοοικονόμου: θετική η συστράτευση ανθρώπων του πολιτικού κέντρου

Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με την μέχρι πρότινος ανεξάρτητη βουλευτή που προσχώρησε ως συνεργαζόμενη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας σε Μεγαλοοικονόμου: θετική η συστράτευση ανθρώπων του πολιτικού κέντρου
-

«Η χώρα βγαίνει από την κρίση με σταθερά βήματα. Είναι θετικό που άνθρωποι κεντρώοι, του πολιτικού κέντρου, στρατεύονται στη μάχη για να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία προσχώρησε ως συνεργαζόμενη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μέχρι πρότινος ανεξάρτητη βουλευτής - η οποία προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων - αφότου ψήφισε το πολυνομοσχέδιο, απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, με την οποία εξέφρασε τη βούλησή της να προσχωρήσει ως συνεργαζόμενη στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου, πριν ψηφίσει “ναι” στο πολυνομοσχέδιο, είχε υπερψηφίσει και τον προϋπολογισμό του 2018, δίνοντας, ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Αλ. Τσίπρας - συνάντησή - Θ. Μεγαλοοικονόμου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)