Βουλή

11 Ιανουαρίου 2018 20:46

Παπαδόπουλος: φασισμός αυτό που έκανε το ΠΑΜΕ στην Αχτσιόγλου

Δριμεία επίθεση στο ΠΑΜΕ για την εισβολή στο γραφείο της Αχτσιόγλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στέλεχος του ΚΚΕ, Ν.Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: φασισμός αυτό που έκανε το ΠΑΜΕ στην Αχτσιόγλου
-

Ασπίδα προστασίας στην Έφη Αχτσιόγλου που δέχθηκε εισβολή στο γραφείο της από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που αντιδρούν στις διατάξεις για την απεργία, ύψωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που «πέρασε» πριν ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ από την ΚΝΕ και το ΚΚΕ, αποκάλεσε «φασίστα» τον συνδικαλιστή που χτύπησε το χέρι του στο γραφείο της υπουργού Εργασίας.

«Αυτό είναι φασισμός. Να τα μαζέψουν. Ως εδώ. Θα τα ακούσετε τώρα, δεν τα αντέχετε αλλά θα τα ακούσετε. Με τσαμπουκά; Ε δεν καταλαβαίνουμε. Που θα καταντήσουμε; Να τσακωνόμαστε στις πλατείες; Αυτό που κάνετε  δεν συνάδει με τις αρχές τις αριστεράς. Στο κόμμα που είχαμε εμείς τους τίτλους του έχετε τώρα εσείς», είπε.

Στους ίδιους τόνους και παρά τις συστάσεις να ρίξει τους τόνους,  ο Νίκος Παπαδόπουλος, είπε. «Εμείς παλιά βάζαμε τα στήθια μπροστά  δεν μπαίναμε μέσα  να χτυπάμε τα χέρια μπροστά στην υπουργό».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)