Γενικά

28 Αυγούστου 2017 09:10

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για τον θάνατο της Ελληνίδας από την επίθεση στη Βαρκελώνη

Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο της γυναίκας που εξέπνευσε μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της κατά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη εξέφρασε στον σύζυγό της.

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για τον θάνατο της Ελληνίδας από την επίθεση στη Βαρκελώνη
-

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύζυγο της γυναίκας που έχασε τη ζωή της μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της κατά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη είχε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον κ. Γεώργιο Ζολώτα και του εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο της συζύγου του, η οποία εξέπνευσε μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της κατά την αποτρόπαιη τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη».

Συλλυπητήρια από τον Αλέξη Τσίπρα

«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Ελληνίδας, θύμα τρομοκρατίας στη Βαρκελώνη.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός αναφέρει στην ανάρτησή του: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ελληνίδας, θύμα τρομοκρατίας στη Βαρκελώνη. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία».

Tweet - Τσίπρας - Βαρκελώνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)