Γενικά

10 Ιανουαρίου 2017 10:55

Θάνος Πλεύρης στο “Όλα Ξεκόλλα”: Βρέθηκα τετ α τετ με το θάνατο (βίντεο)

Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και αποκάλυψε ότι όταν μπήκε στο νοσοκομείο είχε μόλις 20% πιθανότητα να ζήσει!

Θάνος Πλεύρης στο “Όλα Ξεκόλλα”: Βρέθηκα τετ α τετ με το θάνατο (βίντεο)
-

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του έκανε στο «Όλα Ξεκόλλα» ο Θανάσης Πλεύρης.

«Πριν την περιπέτειά μου δεν εκτιμούσα την ευχή “Με υγεία”», δήλωσε ο ίδιος και αστειεύτηκε λέγοντας ότι «υγεία είχαν και οι επιβάτες του Τιτανικού. Τύχη δεν είχαν».

Ο Θάνος Πλεύρης αποκάλυψε ότι όταν μπήκε στο χειρουργείο είχε πιθανότητα μόλις 20% να ζήσει, ενώ τόνισε ότι όταν διασωληνώθηκε η σκέψη του ήταν να μην πεθάνει χωρίς να ξαναδεί τα παιδιά του.

Ο Θανάσης Πλεύρης  εξιστορώντας τα όσα βίωσε σημείωσε ότι όλα ξεκίνησαν όταν έκανε προγραμματισμένη επέμβαση στο πόδι. «Μετά από 15 ημέρες έπρεπε να γίνει μια επανεξέταση. Τότε, στο Λαϊκό, υπήρξε μια συλλογή υγρού και κρίθηκε σκόπιμο να γίνει παρακέντηση. Την Τετάρτη εμφάνισα συμπτώματα πυρετού τα οποία υποτιμήθηκαν και την Κυριακή ο πυρετός έφθασε 40, οι σφίξεις τις 220 και η μεγάλη πίεση 7,5» τόνισε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έπαθε σηπτικό σοκ και το πρόβλημα επιδεινώθηκε λόγω σταφυλόκοκκου. «Η ενδονοσοκομειακή λοίμωξη έφυγε από το πόδι και ανέβηκε στο πνεύμονα» είπε ο κ. Πλεύρης.

Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί στον δύσκολο ρόλο της συζύγου του, καθώς όπως είπε, έπρεπε να προσποιείται στα παιδιά ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)