Κόμματα

23 Νοεμβρίου 2016 16:56

ΝΔ: ο Τσίπρας προετοιμάζεται για τα έδρανα της αντιπολίτευσης

Τι απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: ο Τσίπρας προετοιμάζεται για τα έδρανα της αντιπολίτευσης
-

Αντεπίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Κικίλιας.

Σε δήλωση του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει «αντί να ασχοληθεί με τα τεράστια προβλήματα των Ελλήνων πολιτών που δοκιμάζονται από τη δική του ανικανότητα, ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτε άλλο από το να επιτίθεται στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας», σχολιάζοντας τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα ότι ο "κ. Μητσοτάκης υπερασπίστηκε τις πιο ακραίες θέσεις των δανειστών και των εργοδοτών".

«Είναι φανερό ότι προετοιμάζεται ψυχολογικά για το ρόλο που θα έχει σύντομα στα έδρανα της αντιπολίτευσης», καταλήγει η δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

Νωρίτερα, στην ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε διεξόδικα στο θέμα της διαπραγμάτευσης και των εξελίξεων στο θέμα του χρέους, όπου κυριαρχεί το "αλαλούμ" σχετικά με την συνεδρίαση του Washington Group.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)