Ευρωπαϊκή Ενωση

19 Οκτωβρίου 2016 17:29

Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός θα έχει στις Βρυξέλες, σειρά διμερών επαφών, μεταξύ των οποίων με τη Καγκελάριο Μέρκελ και τον Πρόεδρο Ολάντ.

Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Τσίπρας
-

Στις Βρυξέλλες  θα βρίσκεται ως και την Παρασκευή ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με την ευκαιρία της συμμετοχής του στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί Πέμπτη και Παρασκευή, θα έχει και μια σειρά κρίσιμων διμερών επαφών με ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους.

Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί σήμερα στις 21:30, ώρα Βρυξελών, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα συναντηθεί αρχικά με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ.

Στις 15:15 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ενώ στις 16:00 θα προσέλθει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Στις 17:00 θα ακολουθήσει αναταλλαγή απόψεων των ευρωπαίων ηγετών με τον Μάρτιν Σούλτς και στις 17:30 θα βγει η καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία.

Στις 17:45 θα ξεκινήσει η πρώτη συνεδρία εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ στις 20:00 θα παραβρεθεί στο Δείπνο Εργασίας.

Το πρόγραμμα για την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου έχει ως εξής:

-09:15    Άφιξη στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

-9:30      Διμερής συνάντηση με την Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ

-10:00    Δεύτερη συνεδρία εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)