Γενικά

27 Απριλίου 2016 11:07

Αυλωνίτου: Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από την χρεοκοπία

Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το 2015, γιατί τώρα δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε συμμαχίες, υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυλωνίτου: Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από την χρεοκοπία
-

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, υποστηρίζοντας ότι, «η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ, ήταν χρεοκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013».

Η κα. Αυλωνίτου υποστήριξε επίσης ότι το ΔΝΤ μαζί με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα διάσωσης για τη χώρα μας.

Μιλώντας στο MEGA, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι, «ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το 2015» και πρόσθεσε, «τότε, πραγματικά ήμασταν μόνοι μας, αυτή τη στιγμή όμως έχουμε συμμάχους. Υπάρχουν συμμαχίες. Και με τη Γαλλία, και με την Ιταλία, και με την Πορτογαλία και με τον Γιούνκερ, ο κ. Ντάισελμπλουμ βγήκε και είπε ότι προχωράμε, άρα λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας αυτή τη φορά. Ας τα βρουν το ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόγραμμα προχωράει».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)