Κόμματα

20 Φεβρουαρίου 2016 18:51

Πλακιωτάκης σε Τσίπρα: Προσγειώσου στη ζοφερή πραγματικότητα που δημιούργησες

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης ζητά την άμεση αποχώρηση Τσίπρα από τη διακυβέρνηση της χώρας. Τι του απαντά για τα HotSpot και γιατί τον κατηγορεί ότι διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Πλακιωτάκης σε Τσίπρα: Προσγειώσου στη ζοφερή πραγματικότητα που δημιούργησες
-

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλακιωτάκης αναφερόμενος στη δήλωση του πρωθυπουργού, ότι ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ είχε ταχθεί κατά των HotSpot, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι διαστρεβλώνει την πραγματικότητα σε σχέση με τα όσα διημείφθησαν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ως γνήσιος αγκιτάτορας της αριστεράς.

«Δυστυχώς γι’ αυτόν, η συστηματική προσπάθειά του για να κλέψει το μυαλό και την καρδιά μας, θα πέσει στο κενό. Παρά τα όσα λέει, τα αποτελέσματα της πολιτικής του δεν τον δικαιώνουν», σημειώνει ο κ. Πλακιωτάκης και καλεί τον πρωθυπουργό να «προσγειωθεί άμεσα στη ζοφερή πραγματικότητα που δημιούργησε και να αφήσει τους κομπασμούς».

«Σε περίπτωση που αδυνατεί να κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος που προκάλεσε στον τόπο, υπάρχει διέξοδος, και είναι μία. Η άμεση αποχώρησή του από τη διακυβέρνηση της χώρας», καταλήγει ο ίδιος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)