Κόμματα

08 Φεβρουαρίου 2016 19:33

ΝΔ: η Κυβέρνηση συντηρεί την αβεβαιότητα

«Να αλλάξει πορεία και «τακτική» καλεί το Μαξίμου η Συγγρού. Το το «κραχ» στο Χρηματιστήριο, «επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας», αναφέρει η ΝΔ

ΝΔ: η Κυβέρνηση συντηρεί την αβεβαιότητα
-

«Η Κυβέρνηση συντηρεί την αβεβαιότητα και πρέπει να αλλάξει πορεία και τακτική» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας».

Με αφορμή την σημερινή «βουτιά» του Γενικού Δείκτη, σε χαμηλά 4ετίας, ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρει «μας ανησυχεί βαθύτατα η δραματική πτωτική πορεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας». 

Όπως τονίζει η ΝΔ το «κραχ» στο Χρηματιστήριο «συνδέεται με την αίσθηση διογκούμενης πολιτικής αβεβαιότητας, που η ίδια η κυβερνητική πλειοψηφία προκαλεί», αναφερόμενη προφανώς και στις αναφορές Τσακαλώτου ότι «καήκαμε, αν δεν συμφωνήσουμε γρήγορα με τους δανειστές».

«Καλούμε  την Κυβέρνηση να αλλάξει άμεσα πορεία και πολιτική. Ειδάλλως, αναλαμβάνει βαριές ευθύνες απέναντι στη χώρα και τον Ελληνικό λαό», καταλήγει ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)