Γενικά

29 Ιανουαρίου 2016 15:33

Η Στερεά Ελλάδα στο επίκεντρο της συνάντησης Ιερώνυμου-Μπακογιάνη

Πνευματικό δώρο κάθε λεπτό μαζί του, δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο ο Κ. Μπακογιάννης. Τι είπε ο κ. Ιερώνυμος.

Η Στερεά Ελλάδα στο επίκεντρο της συνάντησης Ιερώνυμου-Μπακογιάνη
-

Συνάντηση με το Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, είχε σήμερα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Μπακογιάννης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα η Βοιωτία.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να γίνομαι δεκτός από τον Μακαριώτατο», δήλωσε μετά τη συνάντησή τους ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε πνευματικό δώρο κάθε λεπτό μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του δόθηκε να συζητήσει με τον Αρχιεπίσκοπο τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος  και επισήμανε την πολύ μεγάλη ευαισθησία που δείχνει πάντα  ο κ. Ιερώνυμος για την εν λόγω περιοχή. 

Επιπλέον, έκανε λόγο για τη συνεργασία τους που «είναι πολύ στενή, ευρύτερα στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Μπακογιάννη για την επίσκεψη και δήλωσε πως «κουβεντιάσαμε για θέματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία σήμερα, θέματα που θέλουν στήριξη, αλλά και εκκρεμότητες που έχω αφήσει στην Βοιωτία».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)