Γενικά

08 Ιανουαρίου 2016 18:00

Η εγγονή του Άρη Βελουχιώτη στο γραφείο του Τσακαλώτου

Ποια είναι η συγγενής του Άρη Βελουχιώτη που προσελήφθη ως ειδική σύμβουλος του Τσακαλώτου. Τα παράξενα παιχνίδια της ιστορίας από την εποχή του εμφυλίου.

Η εγγονή του Άρη Βελουχιώτη στο γραφείο του Τσακαλώτου
-

Έχουν περάσει περίπου 70 χρόνια από τότε που ο καπετάνιος του ΕΛΑΣ, Άρης Βελουχιώτης αυτοκτόνησε κι άλλα τόσα από τότε που ο θείος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ήταν στρατηγός του Εθνικού Στρατού, με ενεργό ρόλο στα «Δεκεμβριανά».

Κι όμως αυτά τα δυο αντίπαλα ιστορικά πρόσωπα συνδέθηκαν 70 χρόνια μετά μέσω της οικονομολόγου Χριστίνας-Δάφνης Παπαδάκη. Ο Θανάσης Κλάρας, όπως ήταν το κανονικό όνομα του Αρη Βελουχιώτη, μπορεί να μην είχε σύζυγο και παιδιά, αλλά είχε συγγενείς από τον αδελφό του, Μπάμπη. Η εν λόγω οικονομολόγος μπορεί να μην έχει το επώνυμο Κλάρα, αλλά από την πλευρά της μητέρας της, κόρης του Μπάμπη Κλάρα, μπορεί να θεωρεί τον Άρη Βελουχιώτη παππού της.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», πρόκειται για μια εξαιρετική οικονομολόγο και διορίστηκε στο γραφείο του κ. Τσακαλώτου λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)