Κόμματα

29 Δεκεμβρίου 2015 13:59

Αμπατζόγλου: Ο Μεϊμαράκης μπορεί να κερδίσει τον Τσίπρα

Ο στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Μεϊμαράκη μιλά για την εσωκομματική αναμέτρηση στη ΝΔ και τονίζει ότι μόνο εκείνος μπορεί να συσπειρώσει τη ΝΔ.

Αμπατζόγλου: Ο Μεϊμαράκης μπορεί να κερδίσει τον Τσίπρα
-

Για τεράστια επιτυχία από πλευράς του Ευάγγελου Μεϊμαράκη κάνει λόγο το «δεξί του χέρι», Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σχολιάζοντας το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές.

«Ξεκινώντας από ελάχιστα δημοσκοπικά ποσοστά και με ένα κόμμα σε οργανωτική διάλυση, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το Σεπτέμβρη έφθασε τη Νέα Δημοκρατία στο 28%. Αυτό όλοι το παραδέχθηκαν ότι ήταν μια τεράστια επιτυχία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, ο οποίος είναι και εκπρόσωπός του στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, σημείωσε ότι ο κ. Μεϊμαράκης συσπείρωσε το μέγιστο ποσοστό της παράταξης και αυτό μπορεί να συνεχίσει να το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για αυτούς τους λόγους, ο κ. Αμπατζόγλου τόνισε, σε συνέντευξή του στον Βήμα Fm, ότι αυτός που μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα σε ενδεχόμενες εκλογές, είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Το ποιος μπορεί να κερδίσει τον κ. Τσίπρα εξαρτάται από την απάντηση στο ερώτημα «ποιος μπορεί να συσπειρώσει τη Νέα Δημοκρατία» και τουλάχιστον η πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αυτό το έχει αποδείξει», επεσήμανε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)