Κόμματα

20 Δεκεμβρίου 2015 23:12

Τραγάκης: Συγγνώμη από όσους δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν

Σε 400.000 ανήλθαν οι Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες. Τι δήλωσε ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ για την εκλογική διαδικασία.

Τραγάκης: Συγγνώμη από όσους δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν
-

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους περίπου 400.000 Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες για να αναδείξουν το νέο πρόεδρο της ΝΔ απηύθυνε ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Παράλληλα, ο κ. Τραγάκης ζήτησε και μία συγγνώμη από ορισμένους που δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν, καθώς η προσέλευση ήταν μεγάλη ακόμη και λίγα λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες, μετά την παράταση της μίας ώρας που δόθηκε.

Τέλος ο κ. Τραγάκης εκτίμησε ότι σύντομα θα υπάρχει εικόνα για την έκβαση της εκλογικής διαδικασίας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων που έχει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Ισχυρό προβάδισμα στην κούρσα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, έχει αποκτήσει -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ σε «θρίλερ» εξελίσσεται η μονομαχία Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα για το ποιος θα είναι ο αντίπαλός του Μεϊμαράκη στο β’ γύρο, μιας και όλα δείχνουν πως δε θα αναδειχθεί αρχηγός από τη σημερινή ψηφοφορία.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)