Κόμματα

04 Δεκεμβρίου 2015 17:00

Γεωργιάδης: Να δεσμευτούν και οι άλλοι 3 ότι δεν θα συνεργαστούν με ΣΥΡΙΖΑ

«Αν υπάρχει άλλη πολιτική πρόταση να γνωστοποιηθεί τώρα για να πάρει πολιτική νομιμοποίηση»

Γεωργιάδης: Να δεσμευτούν και οι άλλοι 3 ότι δεν θα συνεργαστούν με ΣΥΡΙΖΑ
-


Να δεσμευτούν, πριν από τις εσωκομματικές εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου, ότι δεν θα συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ, ζητά από τους τρεις συνυποψηφίους του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι ο κάθε υποψήφιος, αν έχει μια άλλη πολιτική πρόταση θα πρέπει να την κάνει γνωστή από τώρα για να πάρει -όπως είπε- πολιτική νομιμοποίηση.

Είπε, πάντως, ότι κανένας από τους τρεις συνυποψηφίους του δεν τάχθηκε δημόσια υπέρ της συμμετοχής της ΝΔ σε οικουμενική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει διαφορά απόψεων στο ζήτημα αυτό.

«Δεν έχω ακούσει κάποιον από τους συνυποψηφίους μου μέχρι στιγμής να λέει ότι θέλει να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω ακούσει κανέναν βουλευτή να λέει κάτι τέτοιο. Πολύ θα ήθελα να βγει κάποιος δημοσίως να το πει. Το ακούω, το λένε διάφοροι δημοσιογράφοι» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας ότι και οι 4 υποψήφιοι έχουν πει ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει.

Υποστήριξε, επίσης, ότι έχει επέλθει σύγκλιση απόψεων μεταξύ των «4» και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλοι - πλην του κ. Τζιτζικώστα που δεν είναι κοινοβουλευτικός- κατέθεσαν επερώτηση στη Βουλή για το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών

Παράλληλα, χαρακτήρισε «άτυχη στιγμή» και «φιάσκο» τη ματαίωση των εκλογών στις 22 Νοεμβρίου, αλλά -όπως υπογράμμισε- το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι ότι η ΝΔ δεν κατάφερε να κάνει εκλογές, αλλά η εικόνα της κυβέρνησης.

Σε ερώτηση, τέλος,  για πιο λόγο εξακολουθεί να υποστηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά, με δεδομένο ότι ο πρώην αρχηγός δεν απολαμβάνει ιδιαίτερης δημοφιλίας στις τάξεις του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης τη χαρακτήρισε «μια πάρα πολύ καλή κυβέρνηση» και τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει, αν αυτό θα του αφαιρέσει ψήφους από τις εκλογές.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)