Κυβέρνηση

20 Νοεμβρίου 2015 16:41

Ενέργεια και υποδομές στην ατζέντα Τσίπρα – Ντβορκόβιτς

Συζητήθηκαν, επίσης, πτυχές της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Νοεμβρίου 2015 στο Σότσι.

Ενέργεια και υποδομές στην ατζέντα Τσίπρα – Ντβορκόβιτς
-

Με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αρμόδιο για βιομηχανία και ενέργεια, κ. Αρκάντι Ντβορκόβιτς συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε η συνεργασία των δύο χωρών στους τομείς της ενέργειας, των μεταφορών/συγκοινωνιών, των υποδομών, και στον αγροδιατροφικό τομέα.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση, συζητήθηκαν πτυχές της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Νοεμβρίου 2015 στο Σότσι, καθώς και η προετοιμασία του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016.

Αλέξης Τσίπρας - Αρκάντι Ντβορκόβιτς - Ρώσος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - βιομηχανία και ενέργεια

Ωστόσο, ο κ. Ντβορκόβιτς είχε επαφές και με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης όπως έγινε  γνωστό συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε διαγωνισμούς που είναι σε εξέλιξη και όπου εκδηλώνεται το ρωσικό ενδιαφέρον.

Επίσης συζητήθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και σε άλλους τομείς που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. Έμφαση δόθηκε σε τομείς Υποδομών, Τουρισμού και Ενέργειας.

Αλέξης Τσίπρας - Αρκάντι Ντβορκόβιτς - Ρώσος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - βιομηχανία και ενέργεια

Μέγαρο Μαξίμου - Αλέξης Τσίπρας - Αρκάντι Ντβορκόβιτς - συνάντηση

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)