Κυβέρνηση

09 Νοεμβρίου 2015 18:53

Τετ α τετ Τσίπρα-Φερχόφστατ

Τι συζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρος της ομάδας της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τετ α τετ Τσίπρα-Φερχόφστατ
-


Στο προσφυγικό ζήτημα επικεντρώθηκε η συζήτηση που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ομάδας της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φερχόφστατ, τον οποίο υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η συζήτηση επικεντρώθηκε και στο ρόλο που καλείται να αναλάβει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος και των συνεπειών του. Ο κ. Φερχόφστατ εξέφρασε τη στήριξή του επί του αιτήματος αυτού που διατύπωσε η ελληνική κυβέρνηση.

Μέγαρο Μαξίμου - Πρωθυπουργός - Αλέξης Τσίπρας - Γκυ Φερχόφστατ

Ο ηγέτης των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών συναντήθηκε, επίσης, με τον Σταύρο Θεοδωράκη και αντιπροσωπεία του Ποταμιού καθώς και το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η εκτίναξη των προσφυγικών ροών, τα όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο αλλά και οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα για να έχουμε ανάπτυξη και δουλειές,

Συνάντηση - Σταύρος Θεοδωράκης - Γκι Φέρχοφσταντ

Ο Γκι Φερχόφστατ είχε συνάντηση και με τον Βασίλη Λεβέντη. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέπτυξε τα «εννέα σημεία»για την επανεκκίνηση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)