Κόμματα

29 Οκτωβρίου 2015 15:59

Μεϊμαράκης: Ανίκανη και ανεπαρκής η κυβέρνηση

Πυρά στην κυβέρνηση από τον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Την κατηγορεί ότι αντί να ψάχνει ισοδύναμα, προσπαθεί να βρει πρόσθετα μέτρα.

Μεϊμαράκης: Ανίκανη και ανεπαρκής η κυβέρνηση
-

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην Οικονομία εξαπολύει εκ νέου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Βόρεια Ελλάδα βρέθηκε σήμερα στην Χαλκιδική, από όπου έστρεψε τα πυρά του προς την Κυβέρνηση, κατηγορώντας την για ανικανότητα και ανεπάρκεια.

«Δυστυχώς, όπως εξελίσσεται η κατάσταση, εμπνέει ανησυχία. Και αυτό διότι η κυβέρνηση, αντί να σοβαρευτεί και να πάρει τις πρέπουσες αποφάσεις, είναι όμηρος στις ιδεοληψίες της. Είναι αιχμάλωτη σε ιδεοληψίες  οι οποίες δεν μπορούν να μας οδηγήσουν σε κρίσιμες αποφάσεις. Η ανικανότητά της και η ανεπάρκειά της, μας οδηγούν ακόμη πιο βαθειά στη κρίση», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης - περιοδεία - Χαλκιδική

Βαγγέλης Μεϊμαράκης - περιοδεία - Χαλκιδική

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι η κυβέρνηση αντί να ψάχνει ισοδύναμα, προσπαθεί να βρει πρόσθετα μέτρα, σε περικοπές, σε έκτακτη εισφορά, σε νέους φόρους. «Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της», επισημαίνει.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)