Κόμματα

19 Οκτωβρίου 2015 20:00

ΠΑΣΟΚ: Αναρωτιέται κάνεις αν ο εξευτελισμός τους έχει όρια

Όταν η πολιτική ηγεσία διαψεύδει ανερυθρίαστη τον εαυτό της το μόνο που απομένει είναι η παραίτηση, τονίζει η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

ΠΑΣΟΚ: Αναρωτιέται κάνεις αν ο εξευτελισμός τους έχει όρια
-

Επίθεση στην κυβέρνηση για το «χαράτσι» στον ΟΑΕΕ και τη διάψευση από το αρμόδιο υπουργείο, εξαπολύει η Υπεύθυνη Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για θέματα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας.

«Την Κυριακή βγαίνει ο αρμόδιος υφυπουργός και εξαγγέλει έκτακτη εισφορά για το ασφαλιστικό σε μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες. Τη Δευτέρα μετά την κατακραυγή το ίδιο το υπουργείο,-προφανώς ο Υπουργός κ. Κατρούγκαλος - αδειάζει εν ψυχρώ τον υφυπουργό του κάνοντας λόγο για μυθεύματα» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Εύη Χριστοφιλοπούλου και συνεχίζει:

«Αναρωτιέται κάνεις αν ο εξευτελισμός τους έχει όρια! Η παραίτηση του αρμόδιου υφυπουργού θα ήταν αυτονόητη, αν τουλάχιστον διέθεταν τσίπα! Το τραγικό είναι ότι αυτό το Υπουργείο έχει αναλάβει το διάλογο για την κοινωνική ασφάλιση…».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)