Γενικά

17 Σεπτεμβρίου 2015 11:54

Πως «βλέπουν» οι εταιρίες στοιχημάτων τις ελληνικές εκλογές

Οι bookmakers έχουν την δική τους «εικόνα» για τις ελληνικές εκλογές και δέχονται στοιχήματα για τα πάντα.

Πως «βλέπουν» οι εταιρίες στοιχημάτων τις ελληνικές εκλογές
-

Όταν πριν από μερικά χρόνια οι δημοσκοπήσεις απαγορεύονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι «μυημένοι» κατέφευγαν στις εταιρίες στοιχηματισμού για να καταγράψουν το πολιτικό κλίμα.

Πολλοί μάλιστα θεωρούν τις αποδόσεις τους ιδιαίτερα αξιόπιστες, γιατί ας μην ξεχνάμε εδώ η «γνώμη» υπερασπίζεται με χρήμα…

Μεγάλη εταιρεία στοιχηματισμού δίνει απόδοση για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ 1,25 και για τη ΝΔ 3,6, θεωρώντας ως φαβορί για τη νίκη την «Κουμουνδούρου».

Ενδιαφέρον έχουν και τα under – over για τα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων με την γραμμή στοιχηματισμού να βρίσκεται στο πιθανότερο για τις εταιρίες ποσοστό που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα την Κυριακή.

Έτσι λοιπόν η γραμμή στοιχηματισμού της ίδιας εταιρείας έχει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 30%,ΝΔ 28%, Χρυσή Αυγή 8%, Ποτάμι 5,5%, ΚΚΕ 6%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 6%, Λαϊκή Ενότητα 3,5%, Ένωση Κεντρώων 3,75% και ΑΝΕΛ 2,75%.

Άλλη στοιχηματική εταιρεία προσφέρει τις ίδιες περίπου αποδόσεις, με ελάχιστες αποκλίσεις. Έτσι λοιπόν για την πρωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ προσφέρεται σε ποσοστό 1,25 και η ΝΔ στο 3,55. Για την Τρίτη θέση φαβορί είναι η Χρυσή Αυγή με απόδοση 1,25 κι ακολουθεί
η Δημοκρατική Συμπαράταξη με απόδοση 9,00.

Στα under – over των ποσοστών η γραμμή στοιχηματισμού έχει ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 30,5%, ΝΔ 28,5%, Χρυσή Αυγή 8%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,8%, ΚΚΕ 5,85%, Ποτάμι 5,2%, Λαϊκή Ενότητα 4,3%, Ένωση Κεντρώων 3,75% και ΑΝΕΛ 2,75%.

Στην ίδια εταιρεία το ενδεχόμενο η επόμενη Βουλή να είναι τουλάχιστον εννιακομματική είναι το αουτσάιντερ με απόδοση 2,95, ενώ το να είναι οκτακομματική και κάτω προσφέρεται σε απόδοση 1,35. Τέλος η γραμμή στοιχηματισμού για την συμμετοχή βρίσκεται στο 61%.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)