Κόμματα

15 Σεπτεμβρίου 2015 18:38

ΛΑΕ: Oι… «δισυπόστατες» υποσχέσεις Τσίπρα για τα λιπάσματα

«Η αποτροπή του ξεπουλήματος της περιουσίας των Κερατσινιωτών και Δραπετσωνιτών περνάει από το δρόμο για την ανατροπή των Μνημονίων».

ΛΑΕ: Oι… «δισυπόστατες» υποσχέσεις Τσίπρα για τα λιπάσματα
-


Με την παροιμία «να σε κάψω Γιάννη μου, να σε αλείψω λάδι» σχολιάζει η Λαϊκή Ενότητα τις υποσχέσεις Τσίπρα για την περιοχή των πρώην λιπασμάτων Δραπετσώνας,

Η ΛΑΕ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να εξηγήσει πως «από τη μία θα υλοποιήσει τις απαιτήσεις των πολιτών του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, ενώ, από την άλλη θα υλοποιήσει και τις επιταγές του Τρίτου Μνημονίου για την ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού του Πειραιά…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας:

Την προσωπική του δέσμευση ότι στις 21 Σεπτεμβρίου θα κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία που είχε ετοιμάσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για την περιοχή των πρώην λιπασμάτων Δραπετσώνας, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας από το Κερατσίνι.

Δεν μας εξήγησε, όμως, ο κ. Τσίπρας πως από τη μία θα υλοποιήσει τις απαιτήσεις των πολιτών του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, ενώ, από την άλλη θα υλοποιήσει και τις επιταγές του Τρίτου Μνημονίου για την ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού του Πειραιά και όλων των εκτάσεων που θεωρούνται «ιδιοκτησία του ΟΛΠ», αν και δεν ανήκουν σε αυτόν, όπως, η Λιμενική Ζώνη των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα και το λιμανάκι των αλιέων στο Κερατσίνι.

Η κυβέρνηση Τσίπρα με το Τρίτο Μνημόνιο υπέγραψε την υπαγωγή στο ΤΑΙΠΕΔ της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο ΟΛΠ και ό,τι θεωρείται «ακίνητα του ΟΛΠ». Ήδη το «κακό ΤΑΙΠΕΔ», το οποίο δεν διέλυσε «η κυβέρνηση Τσίπρα», όπως είχε δεσμευθεί σε άλλη προεκλογική περίοδο ο κ. Τσίπρας, προχωράει εν μέσω προεκλογικής περιόδου τις διαδικασίες για το συνολικό ξεπούλημα.

Η αποτροπή του ξεπουλήματος του Λιμανιού και της περιουσίας των Κερατσινιωτών και Δραπετσωνιτών περνάει από το δρόμο για την ανατροπή των Μνημονίων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)