Κόμματα

10 Σεπτεμβρίου 2015 13:30

Τρία νέα προεκλογικά σποτ από το Ποτάμι (βίντεο)

Με τη φράση «Εμείς μπορούμε: 25 πρόσωπα, 25 λύσεις», επιχειρεί να παρουσιάσει στους ψηφοφόρους τις ενέργειες του κόμματος, από καταξιωμένους συνεργάτες.

Τρία νέα προεκλογικά σποτ από το Ποτάμι (βίντεο)
-

Τρία νέα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Ποτάμι στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας.

Με τη φράση «Εμείς μπορούμε: 25 πρόσωπα, 25 λύσεις», επιχειρεί να παρουσιάσει στους ψηφοφόρους τις ενέργειες του κόμματός του, από τους καταξιωμένους συνεργάτες του, ο καθένας στον τομέα που έχει διαπρέψει και αναδειχθεί.

Το πρώτο βίντεο έχει τίτλο «Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας» και ο Παντελής Αβραμίδης, υποψήφιος στον νομό Αχαΐας, μιλάει για τις εξαγωγές.



Στο επόμενο βίντεο ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος στη Β Αθηνών, Χάρης Θεοχάρης μιλάει για την φοροδιαφυγή και τις αλλαγές που πρέπει και μπορούν να γίνουν. 



Στο τρίτο και τελευταίο που έχει κυκλοφορήσει μέχρις στιγμής «ο χαρτογράφος που έχει διανύσει πάνω από 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα» και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νομό Λευκάδος Στέφανος Ψημένος μιλάει για τον εναλλακτικό τουρισμό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)