Κόμματα

28 Αυγούστου 2015 08:32

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζουν τα εκλογικά όργανα στη «σκιά» των αποχωρήσεων

«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια και καταρτίζεται το παράλληλο πρόγραμμα με τα αντίρροπα στο μνημόνιο μέτρα. Προβληματισμός για τις αθρόες αποχωρήσεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζουν τα εκλογικά όργανα στη «σκιά» των αποχωρήσεων
-

Την στρατηγική του ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου χαράσσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ήδη από την Παρασκευή βάζει στο φουλ τον κομματικό μηχανισμό της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ η Επιτροπή Προγράμματος παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία-Εκλογική Επιτροπή του κόμματος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή για το κυβερνών κόμμα είναι οι μαζικές αποχωρήσεις από τα κομματικά όργανα με εκατοντάδες μέλη να δηλώνουν την παραίτηση τους και με τους περισσότερους εξ αυτών να προσχωρούν στην Λαϊκή Ενότητα.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων θα εξεταστεί αρχικά η κατάρτιση των ψηφοδελτίων ενώ ζητούμενο είναι και η ολοκλήρωση του «παράλληλου προγράμματος» που θα περιλαμβάνει τα αντίρροπα μέτρα και τα ισοδύναμα στα μέτρα που περιλαμβάνονται στο τρίτο μνημόνιο.

Παράλληλα ο Πρωθυπουργός μαζί με τους συνεργάτες του θα καθορίσει την προεκλογική τακτική του κόμματος και το πρόγραμμα των περιοδειών και των ομιλιών που θα πραγματοποιήσει στην βραχύβια προεκλογική περίοδο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)