Κυβέρνηση

18 Ιουλίου 2015 10:10

Χαϊκάλης: Έχω επίγνωση του τι αναλαμβάνω

Απάντηση στα χλευαστικά σχόλια έδωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο.

-

«Έχω δουλέψει σε όλη μου τη ζωή, έχω μάθει από πίεση, από ανεργία, έχω πεινάσει. Ξέρω τι είναι να βασίζονται πάνω σου 10 εκατομμύρια άνθρωποι για τις συντάξεις και την ασφάλιση» δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει στις 10:30 η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

«Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη αυτή που αναλαμβάνω. Έχω μεγάλη επίγνωση το τι αναλαμβάνω, είναι μια καυτή πατάτα που πρέπει να την πάρω με πολύ αγάπη και αν μπορώ να την δροσίσω», συμπλήρωσε ο κ.Χαϊκάλης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό να αναλάβει τη θέση του Δημήτρη Στρατούλη, ως αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για την ανάθεση και δήλωσε την έκπληξή του.

Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν παρέλειψε να απαντήσει σε όσους από χθες τον χλευάζουν εξαιτίας της υπουργοποίησής του, με κριτήριο την επαγγελματική του ιδιότητα ως ηθοποιός.

«Έχω να πω σε όλους αυτούς που κοροϊδεύουν ότι τόσα χρόνια που τους έκανα και γελούσαν, κάτι καλό τους έμεινε, ελπίζω να μείνει και τώρα κάτι καλό».

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)