Γενικά

12 Ιουλίου 2015 15:32

Ρωσία: Απ’ ευθείας παραδόσεις καυσίμων στην Ελλάδα

Ο υπουργός ενέργειας της Ρωσίας αποκαλύπτει σχέδιο απ’ ευθείας παράδοσης καυσίμων στην Ελλάδα για να στηρίξει την οικονομία της.

-

Ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Νόβακ δήλωσε σήμερα πως η χώρα του εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε απ’ ευθείας παραδόσεις καυσίμων στην Ελλάδα προκειμένου να βοηθήσει την δοκιμαζόμενη ελληνική οικονομία.

Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti και αναδημοσιεύει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Αλεξάντερ Νόβακ δήλωσε, «Η Ρωσία σκοπεύει να στηρίξει την ανάκαμψη της οικονομίας στην Ελλάδα από τη διεύρυνση της συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα της ενέργειας» και συμπλήρωσε, «ως εκ τούτου μελετάμε τη δυνατότητα άμεσης παράδοσης καυσίμων στην Ελλάδα, σύντομα».

Ο κ. Νόβακ αποκάλυψε ότι οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει και θα υπάρξει συμφωνία σε σύντομο χρόνο, αλλά δεν αποκάλυψε το είδους του καυσίμου με το οποίο η Ρωσία θα προμηθεύσει την Ελλάδα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)