Γενικά

18 Ιουνίου 2015 15:01

Ρωσία: Ο Τσίπρας δεν έρχεται στη Μόσχα για λεφτά

Τι απαντά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας στα όσα λέγονται για την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα. Η Ρωσία τονίζει ότι θέλει ομαλές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και εταίρων.

-

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Σεργκέι Στόρτσακ απαντά στα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αγία Πετρούπολη.

«Η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει οικονομική βοήθεια και ο έλληνας πρωθυπουργός επισκέπτεται τη Ρωσία προκειμένου να συζητήσει κοινά projects και όχι να ζητήσει ρευστό», δήλωσε στο Reuters ο Στόρτσακ.

Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη στον ρωσικό προϋπολογισμό για παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, είπε ότι δεν έχει υπάρξει και το σχετικό αίτημα.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας σημείωσε ότι η χώρα του επιθυμεί να υπάρξουν ομαλές σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων της και πως δεν θα ήθελε κλιμάκωση της έντασης. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)