Βουλή

28 Απριλίου 2015 20:16

Αποκατάσταση όλων των εργαζομένων της ΕΡΤ ζήτησε ο Παναγούλης

Αυτό ζήτησε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας αντιδράσεις.

-

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε στη Βουλή η αναφορά του Στάθη Παναγούλη περί αποκατάστασης όλων όσων εργάζονταν στην ΕΡΤ την ημέρα που έπεσε το μαύρο στην οθόνη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους της πρώην ΕΡΤ.

«Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει όλα τα προγράμματά της, κύριε \Υπουργέ. Πρέπει να αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα να αποκαταστήσει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία», είπε ο Στάθης Παναγούλης και στους διαδρόμους της Βουλής βουλευτές της αντιπολίτευσης έλεγαν πως στήνεται σκηνικό για να βολευτούν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εν τη αφέλεια του αποκάλυψε τις μύχιες σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ έντονα αντέδρασε και το Ποτάμι με τον Χάρη Θεοχάρη να μιλάει για εξόφληση γραμματίων του ΣΥΡΙΖΑ. «Άθελα του μας αποκάλυψε ο Στάθης Παναγούλης το σχέδιο της κυβέρνησης, ξοφλάτε γραμμάτια -είχαμε τα γαλάζια παιδιά και τώρα έχουμε τα ροζ», ανέφερε.

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχείρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, που υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο είναι σαφές. «Επανέρχονται όλοι, όχι τα δικά μας παιδιά, δεν επανέρχονται με βάση το καθεστώς της συντεχνίας», είπε και τόνισε ότι θα διαφυλαχθεί η αντικειμενικότητα της νέας ΕΡΤ.

Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης από το Ποτάμι έκανε νωρίτερα ένα tweet, γράφοντας από τα γαλάζια παιδιά στα παιδιά της πρώτης φοράς αριστερά. Στο Ποτάμι πάντως, επισημαίνουν ότι δεν απευθύνουν προσωπική μομφή στον Στάθη Παναγούλη, λένε μόνον ότι ο ίδιος απλά αποκάλυψε αυτό που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

 

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ ξέσπασε σφοδρή πολιτική σύγκρουση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση στον απόηχο της χθεσινοβραδινής συνέντευξης του πρωθυπουργού

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)