Γενικά

26 Απριλίου 2015 00:00

ΥΠΟΙΚ: Ο Υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα

Απάντηση στο πρακτορείο Reuters, σύμφωνα με το οποίο ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν πήγε στο επίσημο δείπνο των Υπουργών Οικονομικών στη Ρίγα.

-

Ρεπορτάζ του Reuters ανέφερε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν πήγε στο επίσημο δείπνο, που ακολούθησε τη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας, αλλά  «περιπλανιόταν μόνος στο σκοτάδι».

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, επιβεβαιώνουν ότι ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών δεν πήγε στο δείπνο, σημειώνοντας ότι αφενός δεν επρόκειτο για επίσημο γεύμα, αφετέρου ότι ο Υπουργός Οικονομικών «δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα».

«Χθες βράδυ ο υπουργός Οικονομικών προτίμησε να δειπνήσει με φίλους και συνεργάτες και πέρασε καλύτερα. Δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα»,  σημειώνουν κύκλοι του υπουργείου οικονομικών.

Και συμπληρώνουν ότι «το χθεσινό δείπνο δεν ήταν επίσημο, το επίσημο ήταν το βράδυ της Πέμπτης στο οποίο και μετείχε. Το χθεσινό ήταν μια απλή άτυπη συνάντηση».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)