Κόμματα

27 Μαρτίου 2015 15:19 Τελευταία ενημέρωση : -

Συνάντηση Σαμαρά με παραγωγικούς φορείς

"Προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας η πραγματική οικονομία" το μήνυμα του στο Πολιτικό Συμβούλιο και την συνάντηση με εκπρόσωπους της αγοράς.

-

Συνεδρίασε σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ όπου υπήρξε ανάλυση  την πολιτικής κατάστασης στη χώρα με ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτικές δυσκολίες και συγκεκριμένα στο ζήτημα της ρευστότητας, την ασφυξία και τη γενικότερη αβεβαιότητα που στη ΝΔ εκτιμούν πως υπάρχει στην ελληνική οικονομία.

Έμφαση δόθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στην αγορά και την πραγματική οικονομία ενώ εκφράστηκε και ανησυχία για τα θέματα ασφάλειας αλλά και για τις αλλαγές που συντελούνται στο χώρο της παιδείας.

Σε αυτή τη λογική ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς, τα προεδρία του ΣΕΒ, της ΕΣΕΕ, του ΣΕΤΕ και του ΕΒΕΑ καθώς στη ΝΔ  κάνουν στροφή προς την πραγματική οικονομία και την καθημερινότητα του πολίτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Σαμαράς τόνισε σήμερα στο πολιτικό συμβούλιο πως «προτεραιότητα της ΝΔ είναι η πραγματική οικονομία και η καθημερινότητα του πολίτη. Οι δύο πρώτοι μήνες της κυβέρνησης είναι αρνητικοί και μας οδηγεί σε ένα νέο μνημόνιο».

Όσον αφορά στο θέμα της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους, στη ΝΔ επιμένουν και επαναφέρουν το ζήτημα ότι πρέπει να έρθει η συμφωνία στη Βουλή και όχι απλώς να ενημερωθεί γιατί υποβαθμίζεται όπως λένε απόλυτα και το κοινοβούλιο

Ξεκαθαρίζουν, πάντως, πως η συμφωνία αυτή θα την ψήφιζε η ΝΔ , περιμένουν όμως να δουν το πακέτο των μέτρων που θα έρθει στη Βουλή το επόμενο διάστημα για να τοποθετηθούν και επί αυτών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)