Κόμματα

15 Φεβρουαρίου 2015 22:58

Συνεδριάζει την Τρίτη η ΚΟ των ΑΝΕΛ για τον υποψήφιο ΠτΔ

Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

-



Με θέμα την υποψηφιότητα και εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη στις 16:00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα  των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η απόφαση για τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος πάρθηκε από τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το πρόσωπο που θα προταθεί για να διαδεχθεί τον Κάρολο Παπούλια στο ύπατο αξίωμα.

Σημειώνεται ότι ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που επρόκειτο να ανακοινωθεί σήμερα, θα ανακοινωθεί τελικά την Τρίτη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γνωστοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Αρχικά θεωρείτο "κλειδωμένη" η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, όμως την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι προέκυψε "εμπλοκή", με αποτέλεσμα να μετατεθούν για την Τρίτη οι επίσημες ανακοινώσεις. Για το "θρίλερ" με το όνομα του υποψήφιου ΠτΔ κυκλοφορούν δύο βασικά σενάρια, χωρίς να αποκλείεται να ισχύουν και τα δύο.

Σύμφωνα με το ένα σενάριο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης προέβαλε ισχυρές αντιρρήσεις στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητας Αβραμόπουλου, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)