Γενικά

15 Φεβρουαρίου 2015 22:45

ΣΥΡΙΖΑ: Πλημμύρισαν οι πλατείες στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές διαδηλώσεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

-



«Για μια ακόμη ημέρα οι πλατείες στην Ελλάδα και την Ευρώπη πλημμύρισαν από τους πολίτες, δίνοντας ηχηρό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και αποφασιστική στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση», τονίζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις μεγάλες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής "μάχης" με τους εταίρους.

«Η παρέμβαση του λαού στις εξελίξεις, αυτό που δηλαδή φοβόντουσαν και πολεμούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, θα είναι το επόμενο διάστημα ο αποφασιστικός παράγοντας για την ενίσχυση της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής σε όλη την Ευρώπη. Είναι η μεγάλη δύναμη της Ελλάδας και της κυβέρνησης», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Η ελπίδα έδιωξε τον φόβο, οι ευρωπαϊκοί λαοί  υπερασπίζονται την αξιοπρέπειά τους. Η Ευρώπη θα αλλάξει σελίδα, η δημοκρατία θα νικήσει», καταλήγει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)