Γενικά

28 Ιανουαρίου 2015 14:16

Αποκαλυπτικός ο Βασίλης Λεβέντης στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» και «Το πρωινό»

Η μεγάλη έκπληξη των εκλογών, ήταν η «Ένωση Κεντρώων» του Βασίλη Λεβέντη και ο ίδιος εξηγεί το γιατί.

-

Σε μια εκλογική αναμέτρηση όπου η πόλωση συμπίεσε τα ποσοστά των «μικρών» κομμάτων, η Ένωση Κεντρώων κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό 1,79% και να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης την επόμενη μέρα.

Ο πρόεδρος της, Βασίλης Λεβέντης, βρέθηκε καλεσμένος στη νυχτερινή εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ ΜΠΙΠ», στον ΑΝΤ1, και μίλησε για όλους και για όλα, με το γνωστό χειμαρρώδη του λόγο.

Στο πολιτικό κομμάτι της συζήτησης υποστήριξε ότι η σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ είναι «παρά φύση σύζευξη» και αποκάλυψε ότι απάντησε αρνητικά σε παλιότερη πρόταση του Ανδρέα Παπανδρέου , ο οποίος του είχε προσφέρει μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως θα αποτελούσε τραγωδία μια πιθανή έξοδος από το ευρώ, χαρακτήρισε ψήφο απατεωνιάς την ψήφο στον Τσίπρα, άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ αποκάλεσε «μνημείο παγκόσμιας αχαριστίας», την στάση του Γιώργου Παπανδρέου.

Η εκπομπή σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης  αφού σύμφωνα με την AGB ξεπέρασε το 32% και έφτασε μέχρι και το 38,2%.

Ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίστηκε και  στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1. Ερωτηθείς από τον Γιώργο Λιάγκα για την έντονη σάτιρα που έχει δεχθεί στο παρελθόν, απάντησε, «Ο Μητσικώστας ομολόγησε τώρα ότι τον έβαζαν να με πλήξει και ζητάει συγνώμη γιατί αντιλαμβάνεται ότι στα κανάλια δεν με καλούσαν με φυσικό τρόπο και πολλοί στην Ελλάδα με ήξεραν μόνο από τις μιμήσεις που έκανε ο Μητσικώστας. Ομολογεί. Είναι προς τιμήν του γιατί είναι πολύ καλό παιδί. Μου έκανε μεγάλο κακό».

Ο κ. Λεβέντης μίλησε και με εμφανή τα ίχνη της συγκίνησης για τον γιό του, «Μέχρι τώρα ήταν υπέρ του να συνεργαστούμε με κάποιο κόμμα. Χθες ήρθε, με φίλησε και μου είπε: "Τελικά είχες δίκιο. Θα έρθει ο λαός μόνος του. Η επιμονή σου θα νικήσει. Όλοι κάναμε λάθος που σου λέγαμε να συνεργαστείς με άλλο κόμμα". Το παιδί είδε ότι η νίκη είναι έτοιμη».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)