Εκλογές

26 Ιανουαρίου 2015 23:25

Σπύρος Σαγιάς: Ο γραμματέας της νέας κυβέρνησης

Το who is who του νέου γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

-


Η τελετή ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν, παράλληλα, και τελετή αποκαλυπτηρίων καθώς στο πλευρό του νέου Πρωθυπουργού εμφανίστηκε και ο προαλειφόμενος ως γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Σπύρος Σαγιάς, ο οποίος είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Εμπορικό Δίκαιο (D.E.A), Πανεπιστήμιο Panthéon Assas Paris II, Droit Commercial.

Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Μέλος του  Ελληνοβρετανικού, Ελληνογαλλικού και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου καθώς και  της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Δικαίου Τεχνολογίας και Κατασκευών.

Ο κ. Σαγιάς ειδικεύεται σε θέματα εμπορικού και δημοσίου δικαίου, με έμφαση τις υπηρεσίες νομικού συμβούλου στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, ιδίως σε ζητήματα δημόσιου οικονομικού δικαίου (δημόσιες συμβάσεις, δημόσια έργα, συμβάσεις παραχώρησης, επενδυτικά σχέδια).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)