Εκλογές

20 Ιανουαρίου 2015 17:48

Συνάντηση Καμμένου με την Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

Κυρίαρχο θέμα ήταν η μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων βάσει της απόφασης του ΣτΕ.

-



Το ζήτημα της μισθολογικής αποκατάστασης των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με τα μέλη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

«Πρέπει να εκτελούνται άμεσα οι αποφάσεις των δικαστηρίων, όπως η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την επαναφορά των αποδοχών των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, των δικαστικών», ανέφερε σχετικά ο κ. Καμμένος και εξέφρασε τη στήριξή του στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι «πρέπει να καταργηθεί το άρθρο 220 του νόμου 4281/14, να διερευνηθεί άμεσα η δημιουργία ταμείου Σωμάτων Ασφαλείας και να καλυφθούν οι απώλειες από το PSI που οδήγησαν σε αδιέξοδο τα ασφαλιστικά ταμεία», ενώ επανέλαβαν την ανάγκη της άμεσης αναγνώρισης του επικίνδυνου της εργασίας των αξιωματικών και των υπαξιωματικών, ανδρών και γυναικών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Επίσης, τα μέλη του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ παρέδωσαν στον κ. Καμμένο το ψήφισμα του 24ου πανελλαδικού συνεδρίου τους, που αφορά σειρά θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων.

Νωρίτερα, την Τρίτη, ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο Πρωινό ΑΝΤ1, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πάρουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις, ενώ αναφέρθηκε στις πιθανές συνεργασίες μετά τις εκλογές.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα παραχωρήσει τη διακαναλική του συνέντευξη στο Ζάππειο στις 12 το μεσημέρι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)