Εκλογές

15 Ιανουαρίου 2015 14:22

Εισαγγελικό "όχι" στο αίτημα αποφυλάκισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζητούσαν να αρθεί η προσωρινή τους κράτηση ή να αντικατασταθεί με περιοριστικούς όρους, ώστε να ασκήσουν πλήρως τα πολιτικά τους δικαιώματα.

-

Της Λίας Κοντοπούλου

Να απορριφθεί το αίτημα αποφυλάκισης εν όψει τον εκλογών που κατέθεσαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προτείνει προς το Συμβούλιο Εφετών ο Εισαγγελέας Π. Δράκος.

Την αίτηση αποφυλάκισης είχαν υποβάλει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και οι προφυλακισμένοι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και Γιάννης Λαγός πριν από δέκα ημέρες, ζητώντας να αρθεί η προσωρινή τους κράτηση ή να αντικατασταθεί με περιοριστικούς όρους, ώστε να ασκήσουν πλήρως τα πολιτικά τους δικαιώματα επί ίσοις όροις εν όψει της προεκλογικής περιόδου.

Τον τελευταίο λόγο πάντως αναφορικά με το αίτημα των βουλευτών θα έχει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφανεί προσεχώς με βούλευμά του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)