Εκλογές

13 Ιανουαρίου 2015 12:48

Προσχώρησε στη ΝΔ ο Παναγιώτης Μελάς

Είναι ο τέταρτος "πρώην γαλάζιος" βουλευτής που επιστρέφει στην Νέα Δημοκρατία τις τελευταίες ημέρες.

-

Στο "μαντρί" της Νέας Δημοκρατίας επέστρεψε ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος είχε μείνει ανεξάρτητος, μετά την αποχώρηση του απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Μελάς ήταν μεταξύ αυτών που στην δεύτερη και την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είχαν υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του προτεινόμενου από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, Σταύρου Δήμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση πυο εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, "ο ανεξάρτητος βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων, κ. Παναγιώτης Μελάς, προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία και συντάσσεται στον αγώνα που δίνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, για τη νίκη στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου". 

Εκτός από τον Παναγιώτη Μελά, στην Νέα Δημοκρατία επέστρεψαν τις τελευταίες ημέρες - κι έχουν ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της  - οι εσχάτως ανεξάρτητοι και πρώην "γαλάζιοι¨βουλευτές Μίκα Ιατρίδη, Κώστας Γιοβανόπουλος και Γιώργος Κασαπίδης, ενώ  με την Νέα Δημοκρατία κατέρχονται υποψήφιοι η μέχρι τώρα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου και ο Βασίλης Οικονόμου, που καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)