Εκλογές

12 Ιανουαρίου 2015 22:34

Σαμαράς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί στη χώρα»

Ο Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του από τα Γιάννινα, πραγματοποίησε ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

-

Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ήπειρο ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποίησε απόψε προεκλογική ομιλία στα Γιάννινα. Ο Πρωθυπουργός εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στηλιτεύοντας στο λόγο του δηλώσεις στελεχών του.

Κάλεσε τους ψηφοφόρους στις 25 Ιανουαρίου να δώσουν ένα μάθημα στο λαϊκισμό και επανέλαβε ένα από τα κεντρικά συνθήματα του κόμματος του στη τρέχουσα προεκλογική περίοδο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολιτικός αντίπαλος για τη διακυβέρνηση της χώρας, αλλά ένα ατύχημα που δεν πρέπει και δεν θα συμβεί. 

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτική διακυβέρνησης και έκανε λόγο για διαφορετικές τοποθετήσεις των κορυφαίων στελεχών του.

«Στελέχη του μας ενημέρωσαν ότι κορυφαίο όπλο είναι η στάση πληρωμών, δηλαδή η χρεοκοπία, φοβερή διαπραγμάτευση. Ο άλλος ανήγγειλε άμεση έξοδο της Ελλάδας από ΝΑΤΟ και ο τρίτος ζήτησε δημοψήφισμα. Τόσο ξέχασαν το σάλο από τις δηλώσεις Παπανδρέου», ανέφερε ο πρωθυπουργός .

Από την κριτική του Πρωθυπουργού δεν έλειψαν και οι δηλώσεις Λαπαβίτσα, οι οποίες αποτέλεσαν σήμερα κεντρικό σημείο της πολιτικής αντιπαράθεσης, «Ο κ. Λαμπαβίτσας ομολογεί ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ, εφαρμόσει όσα λέει, αυτό θα οδηγήσει σε έκρηξη και σύγκρουση με την Ε.Ε. Δεν μπορείς να ζητάς λεφτά από την Ευρώπη και να μην ακολουθείς τις πρακτικές τους». Ο πρωθυπουργός αναρωτήθηκε, ποιος κινδυνολογεί όταν ο κ.Λαμπαβίτσας παραδέχεται, ότι η χρηματοδότηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης είναι στον αέρα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)