Εκλογές

12 Ιανουαρίου 2015 21:00

Δύο νέα τηλεοπτικά μηνύματα από τη Ν.Δ

Τα νέα της προεκλογικά spot παρουσίασε σήμερα η Ν.Δ, με κεντρικό σύνθημα, «λέμε την αλήθεια».

-

Η προεκλογική καμπάνια της Ν.Δ συνεχίζεται με δύο νέα τηλεοπτικά μηνύματα, τα οποία παρουσιάστηκαν σήμερα. Το πρώτο έχει τίτλο «Η Ασφάλεια των Ελλήνων είναι αδιαπραγμάτευτη» και το δεύτερο «Ψηφίζουμε για να Χτίσουμε».

Κεντρικό μήνυμα σε όλα τα προεκλογικά spot της Ν.Δ, είναι το σύνθημα λέμε την αλήθεια και αυτό που επιχειρείται είναι ουσιαστικά η αποδόμηση των λόγων και των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρώτο μήνυμα περιλαμβάνει και τα δραματικά γεγονότα του Παρισιού, άλλωστε ξεκινάει με μια εικόνα που περιλαμβάνει το σύνθημα «JE SUIS CHARLIE». Στη συνέχεια παρουσιάζονται οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετανάστευση και τα σύνορα και καταλήγει με το σύνθημα «Με τη Ν.Δ η ασφάλεια των Ελλήνων είναι αδιαπραγμάτευτη».

Στο δεύτερο μήνυμα ένας ψηφοφόρος αναρωτάτε πόσο ρεαλιστικές μπορεί να είναι οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ «να χορέψει πεντοζάλη τις αγορές», αλλά και το που θα βρει τα λεφτά προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμα του, αναρωτώμενος αν αυτό θα γίνει με τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)