Κόμματα

07 Ιανουαρίου 2015 21:36

Προεκλογικό site από τη Ν.Δ

Ένα νέο όπλο στη προεκλογική της φαρέτρα πρόσθεσε η Ν.Δ με το προεκλογικό της site.

-

Από την εποχή της αφισοκόλλησης, της ντουντούκας και των μεγάλων συγκεντρώσεων σε κάθε προεκλογική περίοδο, έχουν περάσει πολλά χρόνια. Είναι λογικό λοιπόν, σήμερα, που το διαδίκτυο παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας, τα κόμματα να ψάχνουν πιο πρόσφορους τρόπους για να επικοινωνήσουν με τους πολίτες.

Σε αυτή τη βάση η Ν.Δ, παρουσίασε σήμερα το προεκλογικό της site (lemetinalithia.gr), με προφανή στόχο την παρουσίαση των θέσεων της στους πολίτες. Στο site αυτό ο αναγνώστης μπορεί πέραν της αρχικής σελίδας να επιλέξει ανάμεσα στις κατηγορίες, αλήθειες, πολιτικές και επικαιρότητα.

Στην αρχική σελίδα και υπό τον τίτλο «Πες την αλήθεια στους φίλους σου» ,παρουσιάζονται κάποια από τα επιτεύγματα της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια διακυβέρνησης της, ενώ κατεβαίνοντας προς τα κάτω μπορεί κανείς να διαβάσει και επιμέρους κατηγορίες όπως η ανάπτυξη, η καθημερινότητα, το κράτος και η κοινωνία.

Η «ομάδα της αλήθειας», θα έχει επίσης ως στόχο να αποδημήσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να παρουσιάσει την πραγματική αλήθεια όπως επισημαίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα βίντεο που παρουσιάζει συνέντευξη της Τασίας Χριστοδουλόπουλου, συντονίστριας του τμήματος δικαιωμάτων, μέλους τη ΚΕ και υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνοδεύεται από τα εξής:

Επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ τα Ανοιχτά Σύνορα

1.      -- Ο δρόμος θα πρέπει να μένει ανοιχτός για όλους

2.       --Όποιος πρόσφυγας θέλει να μπει στην Ελλάδα θα μπορεί να μπει

3.       --Πώς; Δηλώνοντας απλώς πως είναι πολιτικός πρόσφυγας

4.       --Και επειδή οι διαδικασίες του ελληνικού κράτους θα είναι χρονοβόρες, μένει στην Ελλάδα επ’ αόριστον

5.       --Συμπέρασμα; ΣΥΡΙΖΑ= Ανοιχτά Σύνορα.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)