Γενικά

21 Δεκεμβρίου 2014 12:57

Επίθεση Σταύρου Θεοδωράκη σε Χαϊκάλη και Τσίπρα

«Το καθήκον του βουλευτή είναι να μοντάρει βίντεο και να τα μοιράζει; Να λέει ψέματα από κανάλι σε κανάλι;» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

-

«Ο άνθρωπος που ανακαλύψαμε να συναλλάσσεται με τον κ. Χαϊκάλη έχει περάσει απ’ όλα τα κόμματα. Σύμβουλος στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, δεξί χέρι του Καμμένου. Είναι ένα σύστημα που θρέφει αυτούς τους ανθρώπους» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ας μας δώσουν μια χρήσιμη πληροφορία τα κόμματα για το τι έκανε στα γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αυτός ο άνθρωπος, ποιος ήταν ο ρόλος του. Ας απαντήσουν πρώτα και μετά να συμβουλεύουν τους πολίτες να αποφύγουν τον βόθρο. Γιατί ο βόθρος είναι δημιουργία του παλιού συστήματος» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ερωτώμενος για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα είπε: «Ήταν έκπληξη αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας ότι ο Χαϊκάλης έκανε το καθήκον του. Το καθήκον του βουλευτή είναι να μοντάρει βίντεο και να τα μοιράζει; Να λέει ψέματα από κανάλι σε κανάλι; Ή να παίζει στο Χρηματιστήριο σα να παίζει στον Ιππόδρομο και να υπερηφανεύεται ότι είχε δώσει μαύρα λεφτά και έπαιρνε 500 ευρώ την εβδομάδα; Είναι καθήκον η μονταζιέρα;». Σε άλλο σημείο είπε ότι «άνθρωποι που είχαν υπηρετήσει πρωθυπουργούς σε άσχημες περιόδους βρίσκονται τώρα στην Κουμουνδούρου».

Συνεχίζοντας προέτρεψε τον Αλέξη Τσίπρα να ακούσει τον Μανώλη Γλέζο και να καταδικάσει την συμπεριφορά βουλευτών που φλερτάρουν μαζί του και ρίχνουν λάσπη σε άλλους ανεξάρτητους βουλευτές. «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει καλλιεργηθεί η άποψη "παν μη Έλλην βάρβαρος". Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι προδότης. Έχουν μεγαλώσει απότομα και συμπεριφέρονται ως παλιό κόμμα εξουσίας που έχει όλη την αλήθεια, και όποιος δε συμφωνεί είναι εχθρός. Αυτή η συμπεριφορά όμως δεν είναι αριστερή. Δεν είναι αυτά τα διδάγματα του Παπαγιαννάκη και του Κύρκου».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)