Κόμματα

01 Δεκεμβρίου 2014 12:20

Την ίδρυση νέου κόμματος εξήγγειλε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος

Το όνομα του θα είναι «ΡΙΖΕΣ» και φιλοδοξεί να καλύψει τα κενά στον καθαρά δεξιό χώρο της πολιτικής.

-

Την δημιουργία ενός νέου κόμματος που θα κινείται ιδεολογικά στο χώρο που βρίσκεται δεξιότερα της Ν.Δ, εξήγγειλε ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης και στενός συνεργάτης-τότε-του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Το όνομα του νέου κόμματος θα είναι «ΡΙΖΕΣ» και όπως είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο star, ο κ. Μπαλτάκος, θα βρίσκεται πολύ κοντά στην ορθόδοξη παράδοση του Ελληνικού λαού.

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος υποστήριξε πως το κόμμα του θα είναι γνήσια δεξιό, καθώς η ΝΔ «τώρα πια δεν είναι Δεξιά. Είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα και τώρα που συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ κινείται σε κεντρώες πολιτικές», για να συνεχίσει «είναι ανάγκη το 16,5% που στις ευρωεκλογές ψήφισε κόμματα δεξιά της ΝΔ πρέπει να μπορέσουν να ξαναμαζευτούν. Αν το είχε η ΝΔ αυτό το ποσοστό θα ήταν αυτοδύναμη στη κυβέρνηση».

Ο κ. Μπαλτάκος αποκάλυψε πως στο κόμμα του θα ενταχθεί και ο ανεξάρτητος σήμερα βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, ενώ ερωτηθείς για τις τωρινές του σχέσεις με τον Πρωθυπουργό απάντησε σιβυλλικά  «ξέρω τι κάνει, ξέρει τι κάνω».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)