Κόμματα

22 Νοεμβρίου 2014 17:15

Κασσής: Ούτε Βενιζέλος, ούτε Παπανδρέου… Η Φώφη στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ

Τη Φώφη Γεννηματά προτείνει για πρόεδρο ο Κασσής. Επικρίσεις Γρηγοράκου για τον Γιώργο Παπανδρέου.

-

Πρόταση-βόμβα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κασσή, ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά της εσωκομματικής αντιπαράθεσης. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις και το θέμα ηγεσίας που εγείρει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Κασσής πρότεινε τη Φώφη Γεννηματά για μεταβατική πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στον Real FM, ο Μιχάλης Κασσής δήλωσε: «Για να βρει το δρόμο του το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να συμμετέχει ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε ο κ. Βενιζέλος στα καινούρια πράγματα που θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε. Δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιοι».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν τόσα στελέχη τα οποία εκτιμώ ότι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα. Αφού ανοίξει αυτή η κουβέντα και αυτός ο διάλογος, τότε θα πούμε και για πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να πάμε με τη Φώφη Γεννηματά αυτό το διάστημα, μέχρι το συνέδριο και μετά το συνέδριο».

Καυστικός ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, για τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου. Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, ο κ. Γρηγοράκος, ανέφερε: «Σε καθέναν που ζητά κάτι πρέπει το ΠΑΣΟΚ να κάνει κάτι συλλογικό; Ας έλθει στα όργανα του κόμματος και να βάλει το θέμα. Για να ζητήσεις αλλαγές, πρέπει να υπάρχει λόγος. Η κυβέρνηση χρειάζεται σταθερότητα και συνεκτικότητα. Τέτοιες κινήσεις αποσταθεροποιούν την Κυβέρνηση».

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έθεσε μάλιστα συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον κ. Παπανδρέου, καλώντας τον να αποσαφηνίσει τις θέσεις του: «Να μας πει αν θέλει να είναι με το ΠΑΣΟΚ ή όχι, για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε. Στηρίζει την Κυβέρνηση; Θα συνταχτεί με το ΠΑΣΟΚ; Στηρίζει τη Δημοκρατική Παράταξη; Να μας απαντήσει. Αν όχι, να τον ευχαριστήσουμε για όσα έχει κάνει και να δούμε που βρισκόμαστε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)