Κόμματα

03 Νοεμβρίου 2014 21:10

Στην τακτική των εντάσεων επιστρέφει η Χρυσή Αυγή

Να επανέλθει στο προσκήνιο επιχειρεί η νεοναζιστική οργάνωση.

-


Με τη συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία των δύο μελών της, προσπάθησε η Χρυσή Αυγή να επανέλθει στο προσκήνιο και φαίνεται πως στο ίδιο σχέδιο εντάσσεται και η δημιουργία εντάσεων. 

Τη "σημαία¨των προκλήσεων σηκώνουν, πάντως, χαμηλόβαθμα στελέχη, που ξεσπαθώνουν με κάθε ευκαιρία, καθώς η ηγεσία της νεοναζιστικής οργάνωσης μοιάζει να έχει λουφάξει στο καβούκι της υπό το βάρος των κατηγοριών.

Με τη γνωστή τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατηγόρησε τον Γιάννη Μπουτάρη για τη δημιουργία τζαμιού στη Θεσσαλονίκη και τη μετονομασία κεντρικού δρόμου σε οδό Κεμάλ Αττατούρκ. 

Οι ανυπόστατες κατηγορίες προκάλεσαν την αντίδραση του Δημάρχου και όταν ο Χρυσαυγίτης βουλευτής ζήτησε το λόγο ακολούθησε πανδαιμόνιο.  Στο… «στόλισμα» από το δήμαρχο ο Ματθαιόπουλος αντέδρασε και έτσι υπήρξε και δεύτερος γύρος. 

Σκυτάλη στην προκλητική συμπεριφορά πήρε στο περιφερειακό συμβούλιο της Στερεάς ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Απόστολος Γκλέτσος που επιτέθηκε στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργο Μαρίνο, καπηλευόμενος τη μνήμη των δυο θυμάτων των τρομοκρατών στο νέο Ηράκλειο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)