Βουλή

14 Οκτωβρίου 2014 20:40

Πρωτοφανής πρόταση Δημαρά κατά όσων συκοφαντούν χωρίς αποδείξεις

Πρότεινε δήμευση περιουσίας, στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων και εξορία για όσους καταγγέλλουν και συκοφαντούν χωρίς αποδείξεις.

-



Φωτιά στα τόπια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έβαλε ο Γιάννης Δημαράς  στη Βουλή, προτείνοντας δήμευση της περιουσίας, στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, ακόμη και εξορία σε όποιον προβαίνει σε καταγγελίες και συκοφαντίες που δεν μπορεί να αποδείξει.

Παρεμβαίνοντας λίγες ώρες μετά τη συνάντηση Καμμένου – Τσίπρα στον άγριο καυγά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες Σκουρλέτη, ο βουλευτής που εξελέγη ως συνεργαζόμενος με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, δεν φάνηκε να είναι και πολύ στο πλευρό του.

Στην ομιλία του στο νομοσχέδιο για το πολιτικό χρήμα, ο Γιάννης Δημαράς  μίλησε για δήμευση περιουσίας και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του συκοφάντη, όπως συνέβαινε πρόσθεσε και στην Αρχαία Ελλάδα, ενώ υποστήριξε ακόμη ότι θα πρέπει να εξορίζεται από τη χώρα. Επιπλέον, χαρακτήρισε άθλιο το νόμο που προβλέπει μπόνους 50 εδρών στο πρώτο κόμμα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)