Γενικά

10 Οκτωβρίου 2014 13:28

Μεγαλώνει το "παπανδρεϊκό μπλοκ" που ζητά κυβέρνηση με εθνικό σκοπό

Και ο Δημήτρης Κρεμαστινός ζητά κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

-

Ένα –ένα τα μέλη του παπανδρεϊκού μπλοκ τάσσονται υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικού σκοπού με αλλαγή πρωθυπουργού που θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα περάσει τον κάβο των πρόωρων εκλογών.

Μετά τον Θάνο Μωραΐτη που χαρακτήρισε την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας πολιτική αφετηρία αλλαγών, ακόμα και νέων κυβερνητικών λύσεων από την παρούσα Βουλή, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Κρεμαστινού να ζητήσει κυβέρνηση εθνικού σκοπού με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.

«Προτείνω ευρύτατη συνεργασία για κυβέρνηση ειδικού στόχου, υπό πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ακόμα και με εναλλακτική πρωθυπουργία των αρχηγών των κομμάτων που θα συμμετάσχουν», είπε και πρόσθεσε πως μια τέτοια κυβέρνηση θα καταστήσει τη χώρα ισχυρότερη στη διαπραγμάτευση για τη διευθέτηση του χρέους και θα μπορεί να πετύχει πραγματική ανάπτυξη και όχι τριτοκοσμικού τύπου.

«Μέσα στο πλαίσιο αυτό, θα πρέπει να ενταχθεί και η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος πρέπει να συμβολίζει την ενότητα και να διαθέτει το απαιτούμενο κύρος στο εσωτερικό και το εξωτερικό, για να μπορέσει η χώρα να ορθοποδήσει», είπε ο Δ. Κρεμαστινός. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)