Γενικά

26 Σεπτεμβρίου 2014 17:13

Τα σκαλιά της εκκλησιάς ανεβαίνει αύριο η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Με θρησκευτικό γάμο επισημοποιεί την σχέση της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου αύριο το απόγευμα.

-

Μια από τις σημαντικότερες και ευτυχέστερες στιγμές της ζωής της θα ζήσει αύριο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων, στα Λουτρά Αιδηψού, θα σφραγιστεί η 10χρονη σχέση της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Απόστολο Μαντή.

Η τοποθεσία όπου θα τελεστεί το μυστήριο  προφανώς επελέγη γιατί εκεί αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Τα Λουτρά Αιδηψού, είναι ο τόπος που κατάγονται και οι δύο.

Ο γαμπρός γεννήθηκε εκεί, ενώ η βουλευτής περνούσε εκεί τα καλοκαίρια της στον τόπο δηλαδή που γεννήθηκε η μητέρα της κυρία Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της Γιάννης είχε διατελέσει δήμαρχος Αιδηψού και για τον λόγο αυτό υπάρχει και οδός με το όνομα του.

Ο τυχερός γαμπρός είναι ναυτικός κι εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση αφού ο πατέρας του ήταν καπετάνιος. Η μητέρα του φιλοτεχνεί με ιδιαίτερη επιτυχία εκκλησιαστικές εικόνες.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι στενοί τους φίλοι Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρών πλήθος πολιτικών τους φίλων μεταξύ των οποίων και ο κ. Τσίπρας.

Μετά το γάμο θα ακολουθήσει το παραδοσιακό γλέντι για τις ανάγκες του οποίου επιλέχθηκε το κλαμπ Ριβιέρα, στον Άγιο Νικόλαο.

Πάντως ούτε από την ιερή αυτή στιγμή θα απουσιάσει το πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς διχάζει πολλούς από τους συντρόφους της το γεγονός ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου επέλεξε τον θρησκευτικό γάμο, ενώ στην βουλή δίνει πολιτικό όρκο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)